Gombás rostélyos
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg rostélyos
- só
- bors
- 5 dkg vaj
- 15 dkg gomba
- petrezselyem
- 1 pohár tejföl
Elkészítés
A rostélyost szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és vajban mindkét oldalát 5 percig pirítjuk. Majd áttesszük egy másik edénybe, ahova olajat öntünk, és ezen szintén 5-5 percig pirítjuk. Az apró darabokra vágott gombát a petrezselyemzölddel puhára pároljuk. Utána tejföllel összekeverve még pár percig főzzük.A húst megmossuk, majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. Tűzálló tálban megsütjük. Sütés közben locsoljuk a levével.
Köretajánlat: rizs
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.