Gombás rostélyos

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg rostélyos
  • bors
  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg gomba
  • petrezselyem
  • 1 pohár tejföl

Elkészítés

A rostélyost szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és vajban mindkét oldalát 5 percig pirítjuk. Majd áttesszük egy másik edénybe, ahova olajat öntünk, és ezen szintén 5-5 percig pirítjuk. Az apró darabokra vágott gombát a petrezselyemzölddel puhára pároljuk. Utána tejföllel összekeverve még pár percig főzzük.A húst megmossuk, majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. Tűzálló tálban megsütjük. Sütés közben locsoljuk a levével.
Köretajánlat: rizs

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.